Baix Llobregat

Comarca situada al sud de la província de Barcelona . Limita al nord amb el Bages, a l’est amb el Vallès Occidental , al sud-est amb el Barcelonès , al sud amb la Mediterrània , al sud-oest amb el Garraf, a l’oest amb l’Alt Penedès i al nord-oest amb l’Anoia .

GEC6838MapaBaixLlobregat

La Comarca on vaig viure els primers anys de la meva vida , concretament a l’Hospitalet del Llobregat . Els meus avis materns eren de Cornellà i feien el manteniment del antic camp de futbol de ” la Remonta ” . Vaig anar a l’escola Busquet i Punset molt a prop de Can Boixeres . Actualment jugar al carrer com ho fèiem no es tant fàcil .

Rutes

1- Martorell baixant pel Riu Llobregat fins al Mediterrani amb Btt

Ruta molt maca que sorprèn pels seus contrasts entre grans construccions per la circulació de vehicles , trens , gasoductes , oleoductes i un gran Riu com el Llobregat que es troba amb l’Anoia en el seu pas a Martorell . Cal destacar la zona del Delta del Llobregat amb zones interessants , per poder fer circuits a peu per fer observació d’aus migratòries .

 

 

 

Ruta Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=13128116

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s