Serra de Llaberia

La Serra de Llaberia és una serra de la Serralada Prelitoral Catalana entre les Muntanyes de Prades i les Muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Són característics d’aquesta serra els cingles calcaris molt regulars i clars. Administrativament la serra s’estén per zones dels municipis de Colldejou i Pratdip, al Baix Camp, i de Tivissa a Ribera d’Ebre, amb una elevació màxima de 918,3 metres

Informació Turistica: http://www.pratdipturisme.com/viu-pratdip/que-visitar/serra-de-llaberia

Pujada Cresta de la Seda fins Cavall Bernat tornant per Llaberia + Racó de la Dòvia

Ruta de moderada dificultat dons hi ha passos una mica aeris, passos equipats i cal grimpar bastant al principi a les Crestes de la Seda, però la ruta en la seva totalitat és espectacular i es pot fer bé ( Toni Azón )

      

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s