Baix Pallars

El terme de Baix Pallars està situat a l’extrem meridional de la comarca del Pallars Sobirà , al límit amb el Pallars Jussà. Pel costat oest tocar amb el terme de la Torre de Cabdella , al sud-oest amb el de Senterada , al sud amb el de la Pobla de Segur , al sud-est amb el de Conca de Dalt (antics termes d’Hortoneda de la Conca i Claverol , tots ells del Pallars Jussà

                   

Escut Baix Pallars i el Dolmen de la Mosquera

 

Al sud-est toca breument el terme de Cabó i a l’est limita amb el terme de les Valls d’Aguilar , tots dos de la comarca de l’Alt Urgell Només toca amb dos termes del Pallars Sobirà: Soriguera , al nord , i Sort , amb el qual té un breu contacte , al nord-oest . En aquesta zona hi vam viure uns anys descobrint molts racons , camins i també l’experiència d’estar en un poble com Gerri de la Sal on el temps sembla que vagi molt més a poc a poc .

      

Pas per Gerri i el Pont Medieval

Rutes

1- Circuit Bike Gerri de la Sal

Circuit del Jordi Marco de Gerri que combina pistes , senders , trialeres amb una baixada per un camí vell molt salvatge a la vessant Nord del riu d’Enseu anomenat Serra dels Colls  . Hem passat per l’ermita de Mare de Déu d’Arboló , Enseu , El Cabanot , El Pui , Baén .

       

Mapa i La geganta adormida a la Serra de Peracalç

       

Mare de Déu d’Arboló i Baén

Track Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6028523

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s