La Febró

La Febró és un municipi de la comarca del Baix Camp. Segons dades de 2014 la seva població és de 40 habitants, fet que el converteix en el municipi menys poblat de la comarca i de tot el Camp de Tarragona

La Febró està situada a les Muntanyes de Prades , a la part alta del riu de Siurana . El terme està dividit en dues parts per la fondalada del riu. La banda sud la limiten els Motllats , i la nord la serralada de Prades. La fondalada, travessada pels barrancs de Vinarroig i de la Fondalada, té les coves del Corral i del Gorg, i és rica en aigua i fèrtil. El riu o barranc del Gorg , afluent del riu de Siurana, marca el límit del terme de la Febró amb el d’Arbolí

      

Masos de la Febró i Cingleres del Barranc de la Gritella

1- A LA RECERCA DE CINGLERES I MASOS PERDUTS DES DE LA FEBRÓ

Ruta circular que surt del poble de la Febró ( Aparcament públic entrada poble ) que recorre entre cingleres i graus del Riu Siurana i el Barranc de la Gritella .
Aquesta volta descobrirem molts marges de pedra seca i transitarem pel antic Camí Ral de Siurana a Prades , també per pistes forestals que antigament unien tots aquets masos degut a la seva importància…

      

Ruta Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/a-la-recerca-de-cingleres-i-masos-perduts-des-de-la-febro-23595028

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s